fbpx

Praktikud

Access Bars

Meie pea peal on 32 energiapunkti, mille kerge puudutamine aktiviseerib aegade jooksul salvestunud mõtete, uskumuste, otsuste ja vaatenurkade elektromagnetilisi komponente, lubades energiatel liikuda kergemalt ja voolavamalt. Ühendused, mis vanu ja ebavajalikke uskumusi, mõtteid, otsuseid ning emotsioone koos hoiavad, lahutatakse ja kõik takistused eemaldatakse kergelt ja pingevabalt Access Bars sessioonil. 

Consciousness – teadlikkus – on midagi sellist, mis on meil kõigil, milleks ei ole vaja läbida ühtegi klassi, koolitust, kursust ega järgida õpetajat. Teadlikkus ei hooli sellest, see on vahetu. Teadlikkus ei saa olemas olla seal, kus on kinnistunud vaatepunktid, järeldused, hinnangud või vahetegemine.

Access – ligipääs – sisaldab endas kehaprotsesse ja sõnalisi vahendeid, mis on kavandatud selleks, et võimaldada inimestele rohkem teadlikkust, andmata millelegi hinnanguid.

Millistel juhtudel võib Access Bars aidata?

Access Consciousness® seanss on lihtne ja dünaamiline protsess. Inimesed, kes on käinud regulaarselt seanssidel, on rääkinud:

  • energiataseme suurenemisest;
  • seksuaalsuse suurenemisest;
  • vastuvõtuvõime suurenemisest;
  • rahaliste vahendite suurenemisest;
  • stressi ja pideva mõttevada vähenemisest;
  • haiguste kadumisest;
  • kiiremast vigastustest paranemisest;
  • kehakaalu vähenemisest;
  • nooruslikumast väljanägemisest;
  • teadlikumaks ja rohkem kohalolevana olemisest ning 
  • võimaluste avardumisest elus.

Kuidas Access Bars töötab?

Access Bars koosneb 32-st peas olevast punktist, mida kergelt puudutades vabastatakse ajju ja kehasse kinni jäänud vanad energiad, võimaldades muutust. 

Tavaliselt kestab Barsi seanss 60-90 minutit, kuigi see on varieeruv ja Barsi teha on alati kasulik, isegi siis, kui see kestab ainult 20 minutit.

Barsi seansse viiakse peamiselt läbi pikaliasendis, aga kui pikali lamamisega on raskusi, võib istuda toolil või kasutada lamamistooli.

Vastunäidustused

Selle tehnika kasutamisel ei ole vastunäidustusi. Access Consciousness® loojad Gary Douglas ja dr. Dain Heer on öelnud, et halvim, mis Access Barsi sessioonil juhtuda võib, on tunne, et oled saanud elu parima peamassaži. Kuid parimal juhul (olenevalt sellest, kui palju oled valmis vabanema ja vastu võtma) võib muutuda kogu sinu elu.

Kasulik teada

Kui sulle on korra tehtud Access Barsi, jätkavad Barsid pidevalt “töötamist” või kinnijäänud energia vabastamist. Pärast igat seanssi muutub mõju veel jõulisemaks. Kõige suuremaid muutusi võid märgata 3-4 nädala möödudes.

Kui tihti seansse teha, sõltub täiesti inimesest. Kui hästi sa soovid ennast tunda?  Enamusele meeldib, kui neile tehakse Barsi kord nädalas või millal iganes nad tunnevad ennast stressis või pahurana. Pärast igasugust suurt traumat või energeetilist muutust on Bars väga kasulik.

Huvitavaid fakte teadusest

Juhtiva neuroteadlase dr Jeffrey Fannini jt uurimustöö, milles osales 60 osalejat, uuris Access Barsi neuroloogilisi mõjusid. Mõõtes inimeste ajulaineid enne ja pärast Barsi seanssi, näitas see uuring, et 85% osalejatest märkis aju koherentsuse suurenemist. Lisaks avastas ta, et Access Barsil on positiivne neuroloogiline mõju, mis on sarnane edasijõudnud mediteerijatega – ja see annab need tulemused kohe.

Allolev video on ülevaade sellest, mis toimub ajus enne ja pärast Access Barsi seanssi. Esitajaks on neuroteadlane dr Jeffrey Fannin koos Access Consciousnessi loojate Gary Douglase ja dr Dain Heeriga. Video on inglisekeelne, aga Youtube seadete alt saab eestikeelsed subtiitrid valida.

Dr. Terrie Hope PhD, DNM, CFMW teadusuuringud, mis avaldati 2017. aasta novembris ajakirjas Journal of Energy Psychology: Theory, Research and Treatment, näitasid ühe 90-minutilise Access Bars® seansi tulemused depressiooni ja ärevuse raskusastme olulist vähenemist.

Kasutatud allikad

Kui Access Bars saab aidata